Usposabljanja

Skavtski tečaj za MEPI mentorje

Lansko leto smo v enem popoldnevu na "MEPI sredi" ustvarili 13 novih certificiranih MEPI mentorjev, ki pomagajo po skavtskih stegih tistim, ki si želijo priti do priznanja. Nekateri pravijo tudi, da je znanje, ki ga pridobiš na tem tečaju koristno tudi za delo v klanu, ko načrtuješ osebno spremljanje in ko spremljaš soskavte pri osebni rasti. Vsebina: načela "International Award - MEPI", 5 področij v detajle, sistem načrtovanja osebne rasti in spremljanja, kako nuditi podporo na področju MEPI v svojem stegu/skupini.Štartamo ob 17h v Cukaletovi dvorani blizu skavtske pisarne v Ljubljani.

Prijave do 12.10.2016.
Letos še brezplačno.
Certifikat.
prijavnica.skavt.net

Skavtski tečaj za MEPI voditelje odprav

Dobimo se ob 8:30 na Brezovici pri Ljubljani in zaključimo popoldne ob 17h. 
Vsebina: MEPI odprave pri skavtih, vloge ocenjevalca in spremljevalca, načrtovanje in priprava na odpravo, vrisovanje trase, kratka simulacija MEPI odprave na bližnjem hribčku, podelitev certifikata "International Award Expedition leader - Supervisor and Assesor".

 

Prijave do 1.9.2016.
Letos še brezplačno.
Certifikat.

prijavnica.skavt.net

PRIDEMO TUDI "NA DOM" - POVABITE NAS

PREDSTAVITVE IN VPISI V MEPI
Lahko nas pokličete in se dogovorimo za predstavitev MEPIja - te dodatne ponudbe, ki jo ZSKSS ponuja svojim članom od maja 2014 naprej. Pokličite v skavtsko pisarno Barbaro Tehovnik, vodjo projekta "MEPI v vsak steg" in se dogovorite za promocijski material ali pa nas povabite v goste, da predstavimo program in v živo predebatiramo vse možnosti, ki jih le-ta ponuja.

  • Imate nekaj interesentov v vašem klanu? Povabite nas na zimovanje za kakšno urco - pridemo tudi v hude hribe.
  • Pol urce na srečanju višjega voda? Pol urce na srečanju vodnikov? Ni problema - pridemo pa poštimamo.

IZOBRAŽEVANJA ZA MEPI MENTORJE
Izobraževanje na dogodkih regije in SKVO-jev (po naročilu - javite).