Usposabljanja

Skavtski tečaj za MEPI mentorje

Skavti certificiramo MEPI mentorje, ki pomagajo po skavtskih stegih tistim, ki si želijo priti do priznanja. Nekateri pravijo tudi, da je znanje, ki ga pridobiš na tem tečaju koristno tudi za delo v klanu, ko načrtuješ osebno spremljanje in ko spremljaš soskavte pri osebni rasti. Vsebina: načela "International Award - MEPI", 5 področij v detajle, sistem načrtovanja osebne rasti in spremljanja, kako nuditi podporo na področju MEPI v svojem stegu/skupini. Štartamo ob 17h v Ljubljani blizu skavtske pisarne v Ljubljani.

Več na podstraneh.

Skavtski tečaj za MEPI voditelje odprav

Zainteresirani za pridobitev certifikata boste spremljali ocenjevalce na Vseslovenski skavtski MEPI odpravi na Štajerskem - od 12. do 15. septembra 2019. Za kateri dan točno, kontaktirajte mepi@skavti.si.
Vsebina: MEPI odprave pri skavtih, vloge ocenjevalca in spremljevalca, načrtovanje in priprava na odpravo, vrisovanje trase, kratka simulacija MEPI odprave na bližnjem hribčku, podelitev certifikata "International Award Expedition leader - Supervisor and Assesor".

Certifikat.

PRIDEMO TUDI "NA DOM" - POVABITE NAS

PREDSTAVITVE IN VPISI V MEPI
Lahko nas pokličete in se dogovorimo za predstavitev MEPIja - te dodatne ponudbe, ki jo ZSKSS ponuja svojim članom od maja 2014 naprej. Pokličite koordinatorko tropa Katarino Škufca oz. kogarkoli iz MEPI tropa in se dogovorite za promocijski material ali pa nas povabite v goste, da predstavimo program in v živo predebatiramo vse možnosti, ki jih le-ta ponuja.

  • Imate nekaj interesentov v vašem klanu? Povabite nas na zimovanje za kakšno urco - pridemo tudi v hude hribe.
  • Pol urce na srečanju višjega voda? Pol urce na srečanju vodnikov? Ni problema - pridemo pa poštimamo.

IZOBRAŽEVANJA ZA MEPI MENTORJE
Izobraževanje na dogodkih regije in SKVO-jev (po naročilu - javite).