Fizične osebe

Skavti smo neprofitna organizacija, ki deluje na ravni prostovoljstva. Kot taka smo v veliki meri odvisni od raznih razpisov, donacij, sponzorstev in drugih oblik finančne pomoči. S sredstvi, ki jih prispevate omogočate članom udeležbo na taborih, odprave v tujino, nakup nove opreme in izvajanje projektov, ki brez vaše pomoči ne bi bili izvedljivi. Z denarjem se tudi pokrije delovanje naše pisarne v Ljubljani, ki koordinira delo na nacionalni in mednarodni ravni.

Donacije sprejemamo na transakcijski račun pri Novi ljubljanski banki:
TRR: SI56 0214 0001 1096 119

 Pri nakazilih iz tujine boste potrebovali Swift kodo:
LJBASI2X

Ali doniraj preko Paypal računa:

Doniraj

Podpirate nas lahko s plačilom podporne članarine ali sponzorstvom in donacijami.

Kdo je podporni član ZSKSS?

Podporni člani so lahko posamezniki ali podjetja. Tako kot redni člani Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, podporni člani prejemajo glasilo Skavtič, deležni pa so tudi drugih članskih ugodnosti.
Minimalna letna članarina za podporne člane znaša 26 €, po svojih možnostih pa se seveda lahko odločite za višji znesek.

Kako lahko postanete podporni član ZSKSS?

  1. Pošljite svoje podatke na info@skavti.si in poslali vam bomo pristopno izjavo z navodili in natančnejšimi informacijami.
  2. Pošljite svoje podatke na naš naslov (ZSKSS, Ul. Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana) ali nas pokličite po telefonu (01 430 02 91 ali 031 210 944).
  3. Veseli bomo tudi vašega obiska v pisarni ZSKSS na Ulici Janeza Pavla II. 13 v Ljubljani.

Komu je podporna članarina namenjena?

  1. Skavtskim skupinam na krajevni ravni - polovica zbranih sredstev se bo neposredno usmerila za izvajanje programa na krajevni ravni (stegi in skavtske skupine).
  2. Glasilu Skavtič in založniškemu programu ZSKSS - del zbranih sredstev se bo porabil za izboljšanje našega glasila Skavtič in za pokritje stroškov izdajanja literature, ki jo nujno potrebujemo pri svojem delu.
  3. Usposabljanju voditeljev - del zbranih sredstev bo namenjen za usposabljanje voditeljev (taborne šole, seminarji). S tem bomo voditeljem omogočili dostopnost vseh oblik usposabljanja - ne glede na njihov gmotni položaj.
  4. Programu ZSKSS in projektom na državni ravni - del zbranih sredstev bo namenjen tudi pripravi in izvedbi projektov na državni ravni ter za izvajanje vsakoletnega vzgojnega programa ZSKSS.

Podprete nas lahko tudi s sponzorstvom ali donacijami, pri odmeri dohodnine ali donacijo na zgoraj naveden TRR.