Mednarodno priznanje za mlade – International Award

Vpis  vodič   predstavitve Odprave  Letak-Kako-MEPI v stegu

Več o MEPI-ju

Mednarodno PrIznanje za mlade (MEPI) je v tujini zelo priznan program, katerega namen je da se mladi med 14. in vključno 24. letom naučijo načrtovati in oblikovati svoj program osebnega napredka na štirih temeljnih področjih svojega osebnega razvoja: pri športuučenju novih znanj, prostovoljstvu in pri timskem delu, ob doseganju zastavljenih ciljev pa osebnostno rasti in pridobiti številna znanja, veščine in izkušnje, ki so v današnji družbi visoko cenjene.

 

Če si mlad/a in te zanima:

  • osebna rast, 
  • kje lahko še napreduješ,
  • ti dišijo osebni izzivi in si jih želiš doseči točno v taki meri in točno na tak način, kot si jih boš sam/a zastavil/a, imaš kakšno super idejo za potovanje s prijatelji na poseben način ... potem poskusi!

Prijavi se in s pomočjo osebnega spremljevalca doseži še nedoseženo!

Prijavnico lahko dobiš v skavtski pisarni ali pa si jo natisneš s spleta inpošlješ/dostaviš v pisarno. Ob oddaji prijavnice in plačila v višini 30 € ti pomagamo z vpisom v ORB (Online Record Book - Spletni MEPI index) in ZAČNEŠ SVOJO OSEBNO POT NAPREDOVANJA NA ISTI NAČIN, KOT JE TO DO ZDAJ STORILO ŽE 8 milijonov mladih po vsem svetu!

 

 

Prejem licence iz rok Johna Maya, generalnega sekretarja Mednarodnega priznanja iz Londona, avgust 2014.

TE ZANIMA VEČ? 

Pridi na kakšne že obstoječe/najavljene predstavitve ali pa organizirajte predstavitev samo za vas. Pridemo namreč tudi "na dom". Več na podzavihku "MEPI-predstavitve".

Iščemo pomoč pri urejanju spletne strani: 
Ideja za veščinsko delo znotraj MEPI programa, ideja za PP služenje ali pa morda le dobro delo za ZSKSS. Te zanima - kontaktiraj pisarno ZSKSS ali pa kar trop MEPI (koordinatorica Katarina Škufca).

SI STAR/A OKOLI 22,23 LET? Ni še prepozno!

Tudi pri tej starosti je možno še doseči zlato MEPI priznanje. Sicer gre za zadnji vlak toda vlak te pripelje do istega cilja. Za skavtske voditelje vajene in željne izzivov je lahko MEPI odlična priložnost za osebno rast, ki navdihuje in se potem razlije naprej na skavtinje in skavte, ki jih vodite.

 

stran je bila zadnjič posodobljena dne 3. 10. 2022 (BT)